Need help?
footerpeople

Here to answer all your questions

Not sure what's included in your rate? Want to ask about special dietary requirements? Or simply need to check if there's wheelchair access to your accommodation?

Our live chat is the quick, easy way to get the information you want.

For rates and availabilty click here 

Ontdek Crieff Hydro

Wanneer u zich Schotland inbeeldt, denkt u aan historische architectuur, ongerepte natuur en zuivere hooglandse lucht. Misschien denkt u ook wel aan de warme Schotse gastvrijheid. Maar waarom het bij inbeelden houden? Crieff Hydro, viersterrengolf en spavakantieoord heeft dit allemaal en nog veel meer. Dit alles in een centrale Schotse locatie op 88 kilometer van de luchthavens van Glasgow en Edinburgh. 

Het traditioneel maar toch hedendaags hotel, omgeven door een landgoed van 364 hectare, is al meer dan 140 jaar lang in handen van dezelfde Schotse familie. U voelt zich meteen thuis zodra u aankomt.

U kunt kiezen uit zeven types ruime verblijven van executive kamer en -suites tot kamers zonder pension. En dan mogen we ook nog de vijf restaurants, bars, en meer dan 60 activiteiten ter plaatse voor gasten van alle leeftijden niet vergeten.

En als we zeggen 'alle leeftijden', bedoelen we ook álle leeftijden. Crieff Hydro is erg geliefd bij kinderen. Voor kinderen van 2 tot 12 jaar is er 6 uur gratis opvang in BIG Country. Voor jongere kinderen hebben we zelfs een crèche.

Golf, paardrijden en veel meer

Voor onze gasten met interesse in traditioneel Schotse ervaringen hebben we een 18 holegolfbaan, een schietbaan en een paardrijcentrum. Of als u de adrenaline wilt voelen stromen, ons 4x4-terrein en quadpiste zijn altijd een succes.

Het gebied rond het hotel heeft vele toeristische attracties, zoals Schotlands oudste whiskydistillerie (The Famous Grouse Experience) en historische sites waaronder het Drummond Castle. Het hotelpersoneel weet u te vertellen wat er vlakbij is en hoe u erheen kunt.

En als u gewoon komt om te ontspannen, is de victoriaanse spa voor volwassenen de ideale verwennerij. Met een verwarmd zwembad, sauna, stoombad en spabad is dit de perfecte ontsnapping aan uw gejaagd leven.

We verheugen ons erop u te mogen verwelkomen. Houd op met dromen over een Schots verblijf en plan uw bezoek aan Crieff Hydro. Boek vandaag nog! 

How many kids?

Continue
concierge

Book now

ChildrenBook direct benefits

  • Best rate guarantee
  • Free childcare *
  • Great choice of accommodation
* Find out more